Rörmokare Spånga

 VATTEL VVS & BYGG AB

Ni pekar, vi fixar

Vi är utbildade rörmokare i Spånga och har erfarenhet att installera, reparera och underhålla rörsystem i bostäder, affärsbyggnader och andra byggnader. Vi arbetar med ett brett utbud av rörmaterial, inklusive stål, koppar, plast och gjutjärn, och utför uppgifter såsom installation av avlopp, vatten, gas och värme samt kylsystem. Vi fokuserar alltid på kundnöjdhet.

Om oss

Vattel VVS och Bygg AB är ett etablerat företag som arbetar med VVS och bygg. Vi har varit aktiva sedan 2020. Vi hjälper dig med både stora och små projekt.

rörmokare bålsta

Rörmokare Spånga

Vi tar ansvar för hela byggprojektet, från planering till färdigställande. Vi håller på med allt inom VVS till bygg.

rörmokare bålsta

Vi är dina specialister

Vi är specialiserade inom rörmokare-branschen. Varför just du ska anlita oss är för att vi har erfarenheten som krävs för att göra jobbet på toppnivå.
Det är viktigt att anlita en kvalificerad rörmokare för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och korrekt sätt samt att alla byggkoder och standarder uppfylls.
Vi som rörmokare har en bred kunskap om rörsystem och material, och vi vet hur man löser problem med rörledningar och sanitetsutrustning på ett säkert och effektivt sätt.

Vi har det som krävs för att du ska bli en nöjd kund hos oss. Vi är dina specialister som rörmokare Spånga.

Vattel VVS och bygg AB

Trastvägen 7, 746 35 Bålsta
070-477 59 17